Parkolási lehetőségek

Templomunk egész környékén szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon díjmentes a parkolás! Ezen kívül figylmedbe ajánljuk, hogy templomunk mellett biciklitámaszok, a szomszédos Lehel téren pedig BUBI közösségi kerékpárkölcsönző-állomás található.

Templomunk előtt közvetlenül, a Szent Margit téren, hat parkolóhely található, amelyek közül az egyik mozgáskorlátozottak számára van fenntartva, de a környező utcákban (pl. Lehel utca, Váci út, Victor Hugo utca stb.) is van lehetőség parkolni, így templomunk autóval könnyen megközelíthető. Templomunk és környéke az A parkolási zónában található.

Figyelmetekbe ajánljuk a következő környékbeli parkolókat, ahol munkanapokon az utcainál kedvezőbb díjszabással parkolhattok:

1. Lehel Csarnok:

Közvetlenül templomunk mögött található, egyetlen zebrán kell átkelni és máris a templomnál vagyunk. További nagy előnye, hogy mindig van hely, ráadásul a parkolás első órája ingyenes! Az ezen túli tarifa 600 Ft/óra.

A parkoló nyitvatartási ideje:

Hétfő – Péntek: 6.00 – 18.00, Szombat: 6.00 – 14.00, Vasárnap: 6.00 – 13.00. A Lehel Csarnok üzemeltetőinek kérése, hogy a parkolót hétköznap 19.00 óráig, szombaton 15.00 óráig, vasárnap 14.00 óráig szíveskedjetek elhagyni.

További információ itt.

2. WestEnd Szabadtéri Parkoló:

Templomunktól két perc sétára, a Ferdinánd-híd alatt található. Nagy előnye, hogy 2.500 Ft-ért egész nap ott parkolhatunk. Nyitvatartása: 7.00 – 23.00 (ünnepnapokon zárva).

További információ itt.

3. WestEnd Bevásárlóközpont:

Templomunk szomszédságában ajánljuk a WestEnd Bevásárlóközpont további parkolóit, melyek minden nap 7.00 és 10.00 óra között ingyenesen igénybe vehetők. További előnye, hogy a parkolók többsége 0-24 óráig nyitva tart. Az óránkénti tarifa 500 Ft.

További információ itt.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a templomkerti parkolók templomunk munkatársai számára vannak fenntartva. Kérjük, a kapuk elé ne parkoljatok, a ki- és behajtást ne akadályozzátok. Köszönjük megértéseteket!