Mosdóhasználat

Templomunkban látogatói toalett nem működik. A sekrestye egyetlen mosdója sajnos nem alkalmas erre a célra, így azt kizárólag szolgálattevőink (papok, ministránsok, felolvasók, zenészek, kórustagok, önkéntesek) számára tartjuk fenn.

Híveink és látogatóink számára jó szívvel ajánljuk a közvetlenül templomunk mellett kialakított kulturált, nyilvános illemhelyet, melyet a Váci úti metróaluljáróban találtok, rögtön jobb kéz felé. A felújított egységben zuhanyozni is lehet, a kisgyermekes szülők külön helyiségbe mehetnek gyermekeikkel, a mozgássérülteket akadálymentesített fülkével várják. A babapelenkázóval és a gyermekekre méretezett felszerelésekkel rendelkező külön bejáratú helyiség nagyban megkönnyíti a kisgyermekes szülők számára a használhatóságot. Van akadálymentesített fülke a kerekesszékkel érkezőknek - a külön bejáratú helyiség automata üzemben éjjel-nappal használható, míg a kezelő személyzettel működtetett kisebb higiéniai központ 6-tól 22 óráig látogatható.

Egy másik - ingyenes - alternatíva pedig a templomunktól mindössze néhány lépésre található Westend bevásárlóközpont felújított mosdóinak felkeresése.

Köszönjük megértéseteket!