Jubileumi év templomunk felszentelésének 90. évfordulója alkalmából

Kedves Testvéreim!

Minden család életében ünnep a születésnap, a kerek évforduló különösen. Így vagyunk ezzel mi, margitosok is. Ünnepeljük együtt templomunk 90. születésnapját! Adjunk hálát Istennek templomunkért és közösségünkért, és kérjük az ő segítő szeretetét, áldását a következő esztendőkre is.

Jubileumi évünk a templombúcsúval kezdődik. Már január 18-án, szerdán, Szent Margit ünnepén, várunk Benneteket szeretettel egész napos szentségimádásunkra. Az ezt követő három nap pedig triduum lesz Dr. Kovács Zoltán atya vezetésével. A jubileumi évet ünnepélyesen 2023. január 22-én, vasárnap nyitjuk meg 10.30 órakor Mohos Gábor püspök atya pontifikálásával. Ebben a szentmisében fogjuk először - majd ezt követően minden vasárnap - elimádkozni a Szent Margit 90 imát, melyet rövidesen közzéteszünk.

Ünnepi évünk egyik kiemelkedő eseménye lesz a felnőtteknek szóló lelki estek sorozata, mely során a tízparancsolat alapján fogjuk közösen végigelmélkedni azt, hogy mit jelentenek a parancsolatok a 21. század emberének. Én már lelkesen készülök ezekre az alkalmakra, remélem velem tartotok! Nem csak tanulni, hanem imádkozni is fogunk. Nézzétek meg a részletes programot és a pontos dátumokat ide kattintva!

Ezen kívül lesz lelkigyakorlat, körmenet, koncert, művészettörténeti előadás, templomtúra, bűvészbemutató, zarándoklat és sok más program és meglepetés. A jubileumi év eseményeit honlapunkon tesszük közzé folyamatosan a Naptár menüpontban. Kövessétek figyelemmel! Ezen kívül érdemes feliratkozni hírlevelünkre és követni facebook oldalunkat, hiszen így biztos nem maradtok le meghívásainkról.

Ünnepeljünk együtt 2023-ban! Szent Margit, könyörögj érettünk!

Szeretettel:

László atya