Terembérlés

Amennyiben keresztelő, esküvő, temetés vagy egyéb szertartás után szeretnél együtt lenni vendégeiddel, szeretettel ajánljuk templomunk helyiségeit erre a célra. Termeink természetesen egyéb (pl. oktatás, családi összejövetel, lelkigyakorlat, workshop stb.) célra is kibérelhetőek.

Érdeklődés, foglalás: info@margitos.hu

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

 

I. Helyiségeink a templomban

  1. Templomkert
    Kiválóan alkalmas nagy létszámú vendégsereg fogadására. Különösen ajánljuk esküvői gratulációk fogadásának helyszíneként a templomi szertartás után vagy keresztelő utáni agapéra. Befogadóképesség: 300 fő. Bérleti díj: 50.000 Ft (2 órára) vagy 70.000 Ft (egész napra). Kedvezményes bérleti díj csak fényképezés céljából (30 perc): 40.000 Ft. Igény esetén akár 6 asztalt és 12 padot is rendelkezésre bocsátunk (1.000 Ft/db).
     
  2. Hittanterem
    Frissen felújított és színvonalasan berendezett, vadonatúj közösségi terünk, mely a templomból közvetlenül, akadálymentesen megközelíthető, télen fűthető. A teremben egy gyönyörű, hatalmas asztal található, melyet akár nyolcan is kényelmesen körülülhetnek. Ezen kívül kényelmes ötszemélyes ülőgarnitúra is rendelkezésre áll dohányzóasztallal, továbbá whiteboard is használható. Befogadóképesség: 30 fő, melyből 13 ülőhely. Bérleti díj: 40.000 Ft (2 órára) vagy 60.000 Ft (egész napra).

Hétvégi felár nincs!

A rendezvény 19.00 óra utáni befejezésének felára 10.000 Ft.

 

Kedvezmények

Katolikus közösségeknek (plébániai csoportok, lelkiségi mozgalmak stb. plébánosi/egyházi ajánlással): a fenti árakból 20% kedvezmény.

Margitos egyházfenntartóknak (a bérlést megelőző naptári évben egyházfenntartást fizetett): a fenti árakból 30% kedvezmény.

Rendkívüli kedvezmény: munkanapokon 9.00 és 18.00 óra közötti bérlés esetén a fenti árakból 50% kedvezmény. Ez a kedvezmény összevonható a katolikus és a margitos kedvezménnyel.

 

Egyedi, kedvezményes ár rendszeres használat esetén

Rendszeres bérlési igény esetén kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat az info@margitos.hu címen!

 

Helyiségeink előzetes egyeztetés után megtekinthetőek templomunk nyitvatartási ideje alatt.

 

II. Helyiségeink a plébánián

Egyházközségünk képviselőtestületének döntése értelmében 2022. május 1-étől plébániánkon vadonatúj, felsőkategóriás termeink is rendelkezésre állnak bérlés céljából. Három közösségi termünk van, és ezek hangszigetelt mobilfalak segítségével egybenyithatóak, illetve szétválaszthatóak. Balról jobbra haladva találjuk a Szent István termet (20 fő), a Szent László termet (45 fő) és a Szent Erzsébet termet (20 fő) - ezek tetszőlegesen egybenyithatóak. A Szent Erzsébet terem mellett van a Szent Margit tárgyaló, melyet megbeszélések vagy étkezések helyszínéül ajánlunk. Az itt található hatalmas konferenciaasztalon elrejthető áramforrások is helyet kaptak. Minden termünkből megközelíthető a konyha és kávézó.

Nézd meg a TV13 bemutatóját közösségi tereinkről: 

Kedvezmények nélküli áraink (bruttó árak forintban):

TeremIstvánLászlóErzsébetMargitI+L+EI+L+E+M
Max. fő204520108595
Díj 2 órára20.00040.00020.00025.00065.00075.000
Napidíj25.00050.00025.00030.00080.00090.000

Esti (18.00 óra utáni befejezés) és hétvégi felár: 10.000 Ft.

 

Kedvezmények

Katolikus közösségeknek (plébániai csoportok, lelkiségi mozgalmak stb. plébánosi/egyházi ajánlással): a fenti árakból 20% kedvezmény.

Margitos egyházfenntartóknak (a bérlést megelőző naptári évben egyházfenntartást fizetett): a fenti árakból 30% kedvezmény.

Rendkívüli kedvezmény: munkanapokon 9.00 és 18.00 óra közötti bérlés esetén a fenti árakból 50% kedvezmény. Ez a kedvezmény összevonható a katolikus és a margitos kedvezménnyel.

 

Kérhető extrák

Projektor + hangrendszer (Szent István és Szent László termek együttes bérlésekor kérhető): 10.000 Ft

TV + soundbar (Szent Erzsébet terem): 5.000 Ft

Whiteboard: ingyenes

 

Egyedi, kedvezményes ár rendszeres használat esetén

Rendszeres bérlési igény esetén kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat az info@margitos.hu címen!

 

Vélemények

István egy családi ünnepre érkezett plébániánkra. Annyira jól érezték magukat a vendégek, hogy felajánlották, tapasztalataikat le is írják, hogy minél többen megismerhessék ezt a nagyszerű rendezvényhelyszínt. Íme István beszámolója:

A plébánia tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető. A 76-os troli és a 15-ös/115-ös busz megállója kb. 15-20 méterre van a bejárattól. Érkezéskor nagyon jók az első benyomások. Már a házba belépés is megfogja az embert. Ahogyan belépünk a polgári építésű házba, lenyűgöző a kapu és a lépcső kialakítása, a kovácsoltvas lépcsőkorlát és lift, a virágok télvíz idején! Mivel lakásból alakították ki, nem kell tartani a hidegtől, a lakókörnyezet és a plébánia mindig meleg. Nagyon megfogtak a kiváló építészeti minőségben felújított közösségi terek, a visszafogott, de mégis nagyon igényes anyaghasználat és részletképzés. Látszik, hogy sok energiát fektettek a tervezésbe és a megvalósításba is. Jó érzés volt ilyet látni, ilyen környezetben ünnepelni! A mosdók és a konyha is minden igényt kielégítenek. Majdnem ötvenen is kényelmesen elfértünk, volt hely bőven a tálalásra, ülőhely az ételek elfogyasztására, mindemellett az unokák is tudtak kényelmesen együtt játszani. Külön meglepetés volt a sokfunkciós erkély. Szép volt a kilátás, használhatták a dohányosok, és a téli hidegben természetes hűtőként is remekül működött! De ha valamit elfelejtettünk elhozni vagy megvenni, ott volt a házban a bolt, ahol bevásárolhattunk. Vendéglátónk, Janka nagyon kedves volt. Jelenléte és segítőkészsége nagyon megkönnyítette az ünneplés lebonyolítását. Külön öröm volt, hogy használhattuk az étkezési eszközöket, konyhai felszereléseket (például külön hűtőt is) és a kávéfőzőt. Az együtt ünneplés nagyon szép emlék marad mindannyiunk szívében.

 

A termekről készített fényképeket ide kattintva tekintheted meg. Helyiségeink előzetes egyeztetés után megtekinthetőek plébániai irodánk nyitvatartási ideje alatt.

 

III. Vendégszoba éjszakai bérbeadása

A vendégszobában elszállásolható személyek száma: 1 fő.

A légkondicionált, vadonatúj vendégszobához saját fürdőszoba tartozik wc-vel, zuhanyzóval és mosdóval. A vendégszobához ingyenes mosó- és szárítógép-használati lehetőséget biztosítunk. A vendégszobához ágyneműt és törülközőket díjmentesen biztosítunk.

Bérleti díj: 19.000 Forint/éj

 

Felár

A be- és kijelentkezésre munkanapokon 9.00 és 18.00 óra között van lehetőség. Amennyiben más időpontban szeretnél be-, illetve kijelentkezni, úgy alkalmanként 10.000 Forint kiszállási díjat számolunk fel.

 

Kedvezmények

Plébánosi/egyházi ajánlással a fenti árból 20% kedvezmény, vagyis 15.200 Forint/éj.

Margitos egyházfenntartóknak (a bérlést megelőző naptári évben egyházfenntartást fizetett): a fenti árból 30% kedvezmény, vagyis 13.300 Forint/éj.

Katolikus papoknak, szerzeteseknek a fenti árból 50% kedvezmény, vagyis 9.500 Forint/éj.

 

Kérhető extra

Teljesen felszerelt, vadonatúj konyha és étkező használata (főzési és sütési lehetőség, automata Philips kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő, szagelszívó, edények, mosogatógép, hűtőszekrény, fagyasztó): 4.000 Forint/éj.

 

 

Kérjük, a helyiségeket tiszta állapotban hagyjátok hátra, a berendezésre vigyázzatok!

Érdeklődés, foglalás: info@margitos.hu

Szeretettel várunk!