Hirdetések - 2023.11.19.

Évközi 33. vasárnap

  1. Szeretettel várunk mindenkit egy jó hangulatú közös adventi koszorú kötésre a plébániára most következő szombaton. Előzetes jelentkezés nem szükséges, 9.00 és 16.00 óra között bármikor lehet jönni. Aki tud, hozzon magával ragasztópisztolyt!
  2. E hónapban ünnepeljük a Gaudete! Énekkar megalakulásának negyedszázados jubileumát. Az eltelt huszonöt év kegyelmeiért jövő vasárnap a 10.30 órai szentmisén adunk hálát. Énekkarunk továbbra is feladatának tekinti mind a művészi, mind a liturgikus egyházi zene minél magasabb minőségű megszólaltatását. Működéséhez feltétlenül szükség van új, elkötelezett, alkalmas, lehetőleg kottaismerettel is rendelkező, férfi és női tagokra. Méltó és szép lenne, ha ez a jubileum évében valósulna meg! További információ honlapunkon.
  3. Sok szeretettel hívjuk és várjuk a 7-14 éves korosztályt téli hittantáborunkba, ami idén december 29-30-ig lesz. Rengeteg játékkal készülünk, megyünk kirándulni, fogunk kézműveskedni és persze a lelki program sem maradhat ki. További információk a plakáton és a meghívón. Ez utóbbiból és a jelentkezési lapból bátran vigyenek az információs pontról. A kitöltött jelentkezési lapot a sekrestyébe hozzák vissza legkésőbb jövő vasárnapig.
  4. Nagy örömmel adjuk hírül, hogy megnyílt legújabb kiállításunk Az én templomom címmel, melyet a padok mögött tekinthetnek meg. Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak!
  5. Kérjük, fogadják el Szent Erzsébet ünnepe alkalmából plébániánk Kalkuttai Szent Teréz Karitászcsoportja adományaként a jelképes Szent Erzsébet-kenyeret, melyet önkénteseink a kijáratnál osztanak.
  6. A szentmise végén ma külön gyűjtést tartunk a rászorulók javára szintén Szent Erzsébet ünnepe alkalmából. A kijáratnál, a ministránsok kosaraiba bedobott adományokkal a Katolikus Karitász legszegényebbek között végzett munkáját támogathatják. Nagylelkűségüket Isten fizesse meg!