Hirdetések - 2023.09.17.

Évközi 24. vasárnap

  1. Alpha kurzust indítunk 19 és 35 év közötti fiatalok számára, akik szeretnék felfedezni az élet értelmét és a keresztény hitet egy inspiráló és befogadó közösségben. A nyitóvacsora holnapután, kedden 19.00 órakor kezdődik a plébánián. Kérjük, hirdessék ismerőseik körében, ahol csak lehet! Jelentkezés és további részletek facebook oldalunkon.
  2. Családi kirándulásra hívunk mindenkit most következő szombaton. Találkozzunk a templom előtt 9.00 órakor! Részletek a facebookon.
  3. A teljesség felé címmel irodalmi-zenés estet tartunk a Szent Margit Templom felszentelése 90. évfordulójának tiszteletére szeptember 30-án, szombaton 19.00 órakor.
  4. Előre hirdetjük, hogy gyerekeknek és családoknak bűvészbemutatóval kedveskedünk október 1-én, vasárnap a 9.00 órai mise után.
  5. Tegnap este megnyitottuk templomunkban az Angyalföld világítótornya c. kiálltást, mely templomunk 90 évét hivatott bemutatni. Fogadják szeretettel!
  6. Mindenkit várunk közösségeinkbe! A templom előterében megtalálják közösségválasztó falunkat, ahol nyitott és befogadó közösségeink mutatkoznak be. Bármelyikhez lehet csatlakozni! Külön jelentkezés nem szükséges, elegendő eljönni a közösségválasztó falon megadott alkalomra.
  7. Szeretettel ajánljuk matricagyűjtő misenaplóinkat gyermekek részére. A gyerekek minden vasárnapi mise után matricát kapnak, melyet beragaszthatnak a misenaplóba. Aki sok misére eljön, tanév végén jutalmat kap! Matricagyűjtő misenaplót ingyenesen kérhetnek az információs ponton.
  8. Szeretettel kérjük mindazokat, akik plébániánk területén laknak vagy ide járnak templomba, hogy a szeptemberi egyházfenntartás befizetésével támogassák templomunkat. Önkénteseink a kijáratnál várják mindazokat, akik készpénzzel szeretnének fizetni. Jóságukat Isten fizesse meg!