Hirdetések - 2023.05.21.

Urunk mennybemenetele

  1. Nagy örömmel adjuk hírül, hogy templomunk holnaptól ismét megközelíthető lesz a felújított hármas metróval. Szeretettel várjuk mindazokat, akik messzebbről jönnek hozzánk. A metró Lehel téri állomása közvetlen templomunk mellett található.
  2. Az idei elsőáldozást ma 9.00 órakor tartjuk. Imádkozzunk 47 elsőáldozónkért! A bérmálás pedig most következő szombaton, pünkösd vigíliáján lesz 18.00 órakor templomunkban.
  3. Holnap ismét lesz margitos filmklub! Ezúttal A viskó c. filmet nézzük meg közösen. Szeretettel várunk minden érdeklődőt holnap 19.00 órára a plébániára!
  4. Nagy örömmel hirdetjük, hogy – négy év kihagyás után – a pünkösdöt ismét ének-zenekaros nagymisével ünnepeljük. Sokévtizedes hagyományunkat őrzi a program, melyet jövő vasárnap a 10.30 órai szentmisén hallgathatnak meg.
  5. Már csak jövő vasárnapig tudnak jelentkezni a templomunk felszentelésének 90. évfordulója alkalmából meghirdetett jubileumi margitos zarándoklatunkra, melyet családoknak és egyedülállóknak szervezünk Andocsra és Somogyvárra. Zarándokoljunk együtt a Szűzanyához június 3-án, szombaton! Jelentkezés és további tájékoztatás az információs pontban kérhető.
  6. Már lehet jelentkezni a nyári táborokba is. A meghívóleveleket és a jelentkezési lapokat az előtérben, a nagyasztalon találják. Jelentkezni a sekrestyében lehet.
  7. Új munkatársat keresünk csapatunkba hitoktatói munkakörbe. Részletek a honlapon.
  8. Szeretettel kérjük Testvéreinket, hogy járuljanak hozzá templomunk májusi kiadásaihoz. Önkénteseink a kijáratnál várják mindazokat, akik készpénzben szeretnék fizetni az egyházfenntartást. Egész egyházközségünk nevében szívből köszönjük nagylelkűségüket!