Hirdetések - 2023.01.22.

Évközi 3. vasárnap, Isten igéjének vasárnapja

Szent Margit templombúcsú vasárnapja

  1. Ünnepi búcsúi misénket ma 10.30 órakor tartjuk. A szentmise főcelebránsa Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök, a Szent Jobb őre lesz. Ezzel a szentmisével nyitjuk meg a Szent Margit 90 jubileumi évet, melyet templomunk felszentelésének 90. évfordulója alkalmából tartunk. Az ünnepi misén a Gaudete! Énekkar is szolgál. Ugyanakkor ma a 12.00 órai szentmise alatt kivételesen nem lesz gyóntatás.
  2. Újra lesz margitos filmklub! Találkozzunk holnap 19.00 órakor a plébánián. A Jeanne d’Arc pere c. filmet nézzük meg.
  3. Vidám családi kirándulásra hívunk mindenkit most következő szombaton. Találkozzunk a templom előtt 9.00 órakor!
  4. Felnőtteknek szóló lelki estet szervezünk Parancsok szeretetből. A tízparancsolatról a 21. században címmel. Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt László atya fontos erkölcsi témákat érintő előadásaira. Az első alkalom február 2-án, csütörtökön 18.00 órakor lesz itt, a templomban. Részletek a plakáton és honlapunkon. Hívőket és keresőket egyaránt szeretettel látunk!
  5. Elindult a jelentkezés az idei jegyesoktatásra. Kérjük a jegyespárokat, akik idén tervezik esküvőjüket, jelentkezzenek honlapunkon mielőbb, de legkésőbb február végéig!
  6. Szeretettel ajánljuk figyelmükbe honlapunkat, a margitos.hu oldalt, ahol megtalálhatják a Szent Margit 90 jubileumi év tervezett programjait.
  7. A szentmise után a Katolikus Shalom Közösség ikonvásárt tart templomunk előterében. Az általuk készített ikonok, brazil édességek, könyvek és kávé megvásárlásával a Shalom közösségnek a fiatalok körében végzett evangelizációs programjait támogathatják.