Hirdetések - 2022.06.19.

Úrnapja

  1. Az úrnapi körmenetet ma a 9.00 órai szentmise után tartjuk. Kérjük, aki tud, hozzon virágszirmokat. A 10.30 órai mise a körmenet miatt kivételesen 11.00 órakor fog kezdődni.
  2. Felújítjuk és biztonságosabbá tesszük templomunk főbejáratának lépcsőit, ezért holnaptól néhány napon keresztül templomunk a Lehel utca felől, a templomkerten keresztül lesz megközelíthető. Az eligazodást táblák is segíteni fogják. A főbejárati lépcsők felújítása alatt is egész nap nyitva tart templomunk, a szentmiséket és a szentségimádásokat is megtartjuk. Szeretettel várjuk Testvéreinket!
  3. Örömmel hirdetjük, hogy templomfelújítási munkálataink megengedik, hogy mától vasárnap délelőttönként újra közvetlenül legyen megközelíthető temetőkertünk. Templomunkból a jobb oldali oldalajtón a kertbe kilépve juthatnak el temetőkertünkbe vasárnaponként 7.00 és 13.00 óra között.
  4. Most következő pénteken lesz Jézus Szíve főünnepe. Ünnepi szentmiséinket 7.00 és 18.00 órakor tartjuk, 17.30 órakor pedig elénekeljük a Jézus Szíve litániát. Szeretettel várunk mindenkit!
  5. Örömmel hirdetjük, hogy az elmúlt évben a szomszédos Szent László Plébánián diakónusként szolgáló Szűcs Bálint leendő újmisés atya primíciát tart templomunkban most következő szombaton 18.00 órakor. Mise után mindenkit nagy szeretettel látunk templomkertünkbe közös bográcsos vacsorára. Ezzel a nyárköszöntő vacsorával szeretnénk megköszönni minden kedves Testérünknek a sok imádságot, segítséget és jószándékot, mellyel templomunk iránt voltak az elmúlt tanévben.