Hirdetések - 2022.05.15.

Húsvét 5. vasárnapja

  1. Májusban minden nap loretói litániát éneklünk Szűz Mária tiszteletére 17.30 órakor.
  2. Örömmel adjuk hírül, hogy Excellenciás Cserháti Ferenc, a külföldi magyarok lelkipásztori ellátásáért felelős esztergom-budapesti segédpüspök most következő szombaton 23 margitos fiatalt részesít a bérmálás szentségében a 18.00 órai szentmise keretében. Az elsőáldozás pedig május utolsó vasárnapján, 29-én lesz 9.00 órakor.
  3. Az adót mindenképpen be kell fizessük, de hogy azt mire fordítsa az állam, abba kétszer egy százalék erejéig mi is beleszólhatunk. Tisztelettel kérjük Híveinket, hogy adójuk egy százalékát ajánlják fel a Magyar Katolikus Egyháznak, melynek technikai száma 0011. Rendelkezni csütörtökig tudnak online vagy papíralapon. Kérjük, akkor is tegyék meg rendelkezésüket, ha különböző kedvezmények miatt a befizetendő adójuk nulla forint, mert a felajánlók száma is fontos. A civil egy százalék felajánlására pedig engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Karitászt Támogató Alapítványt (adószám: 19666275-1-43), mellyel a rászorulókat támogathatják. További információ faliújságunkon és honlapunkon található.
  4. Megújul a facebookon a margitos csoport. A csoport új neve: Margitos közösség. Szeretettel várjuk a csoportba a csatlakozni vágyókat, hogy az online térben is együtt lehessünk!
  5. Eredeti gyógyszeres dobozba csomagolt, patikai orvosságnak kinéző rózsafüzérek érkeztek az információs pontunkra. A dobozban található fa rózsafüzér mellett egy „betegtájékoztatót” is találunk, mely ismerteti az imádkozás célját, az alkalmazás módját és a lehetséges mellékhatásokat egyaránt. A Rosarium Virginis Mariae nevű lélekre ható segédeszközt szeretettel ajánljuk missziós ajándéknak és saját használatra egyaránt.