Hirdetések - 2021.11.21.

Krisztus, a mindenség Királya

  1. Templomukban az áramellátás bizonytalan és áramszünetek is előfordulhatnak. Amennyiben szentmise alatt elmegy az áram, kérjük maradjanak a helyükön, amíg munkatársaink gyertyákat gyújtanak. A szentmisét ezután folytatjuk.
  2. A Gaudete! Énekkar mára tervezett ünnepi szolgálata a 10.30 órai szentmisén betegség miatt elmarad.
  3. Ma jelenik meg a Margitos Ifjúsági Énekkar első lemeze Láncszem vagyok címmel, ami egyben válogatás az elmúlt, közel ötven év margitos dalaiból. Az ünnepélyes lemezbemutató ma a 18.00 órai gitáros szentmise keretében lesz. Szeretettel várunk mindenkit!
  4. Imaestet tartunk Ádám atya gyógyulásáért most következő csütörtökön a 18.00 órai misét követően.
  5. Szeretnénk idén is rászoruló testvéreink karácsonyát szebbé tenni, ezért tartósélelmiszer-gyűjtést hirdetünk. Jövő vasárnaptól egy héten át hozhatnak tartós élelmiszert (édességet, müzlit, kekszet, levesport vagy száraz élelmet) templomunkba, melyet eljuttatunk azoknak, akiknek szükségük van rá. Kérjük, amennyiben ismernek olyan személyeket, akiknek segítség lenne a tartós élelmiszer, a plébániai irodán jelezzék, hogy őket is megkereshessük a kiosztás során.
  6. Sok szeretettel hívjuk és várjuk a 8 és 16 év közötti gyerekeket téli hittantáborunkba. Héregre megyünk, ahol december 28-30-ig három napot fogunk együtt tölteni sok játékkal, sporttal, kirándulással, imával. A fizetendő költség szállással, étkezéssel, utazással és programokkal együtt plébániánk támogatásának köszönhetően mindössze 8.000 Forint. Bátran vigyetek meghívót és jelentkezési lapot a sekrestyéből! Utóbbit ugyanide kérjük kitöltve visszahozni a befizetendő összeggel együtt. A jelentkezési határidő december 5., vasárnap.
  7. Ma minden szentmise után margitos koszorúkat kínálunk a kijáratnál. Az adventi koszorúk megvásárlásával templomunkat is támogatják. A javasolt adomány koszorúnként 2.500 Forint. Az egyedi, kézműves adventi koszorúkat margitos családjaink és önkénteseink készítették tegnap, fogadják őket szeretettel!
  8. Pénteken ünnepeltük Szent Erzsébetet. Ebből az alkalomból karitászcsoportunk tagjai kenyeret osztanak a kijáratnál. Kérjük, fogadják el a cipókat templomunk ajándékaként és fogyasszák egészséggel!
  9. Ma az ország minden templomában gyűjtést tartunk a karitász javára. Kérjük, támogassák ma rendkívüli adományukkal a katolikus segélyszolgálatot! A szegényeknek szánt adományaikat a kijáratnál helyezhetik el a ministránsok kosarában. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!