Hirdetések - 2021.10.24.

Évközi 30. vasárnap

  1. Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időben imádkozott Ádám atya gyógyulásáért. Ma a szentmisék után lehetőség nyílik bátorító üzeneteket írni Ádám atya számára, melyeket eljuttatunk neki. Az üzenetíráshoz papírokat és tollakat helyeztünk el a kijárat közelében. Kérjük, a megírt üzeneteket a kihelyezett kosarak egyikébe dobják be.
  2. Örömmel hirdetjük, hogy a Központi Papnevelő Intézet két növendéke, Finta Zsolt és Bakos Áron ebben a tanévben rendszeresen részt vesz a vasárnap 9.00 és 10.30 órai szentmiséinken. Fogadjuk őket szeretettel!
  3. A most kezdődő hét az iskolai őszi szünet hete. Ezért ezen a héten plébániai közösségi alkalmakat és hittanórákat nem tartunk. Találkozzunk ismét novemberben!
  4. Mindenszentekre és Halottak napjára készülve meghosszabbítjuk temetőkertünk nyitvatartását. Október 28., csütörtöktől november 2., keddig templomunk teljes nyitvatartási ideje alatt látogatható lesz temetőkertünk, melyet az építési munkálatok miatt a Váci út felőli gyalogos bejáraton keresztül, a metrófeljáró mellett, a kertbe belépve a templom szentélyét kívülről megkerülve közelíthetnek meg. Az eligazodást táblák is segítik. Szeretettel várjuk Testvéreinket temetőkertünkben!
  5. Szeretettel emlékeztetjük Testvéreinket a jövő hétvégén esedékes óraátállításra. Jövő vasárnapra virradóra óráinkat egy órával visszatekerjük, vagyis egy órával többet alhatunk.
  6. Előre hirdetjük, hogy november 1-én, hétfőn, Mindenszentek parancsolt ünnepén vasárnapi miserendet tartunk templomunkban. November 2-án, halottak napján pedig hétköznapi miserend lesz érvényben.
  7. Szentatyánk kérésére ma a világ minden katolikus templomában gyűjtést tartanak a missziók javára. Szeretettel kérjük kedves margitos Testvéreinket is, hogy adományukkal támogassák a missziók ügyét. Bőkezűségüket Isten fizesse meg! A missziók céljaira szánt adományaikat a kijáratnál gyűjtjük.