Hirdetések - 2021.10.10.

Évközi 28. vasárnap

  1. Ma szentórát tartunk titokcserével 17.00 órától.
  2. Az Édesanyák Szent Mónika Közössége a héten szerdán találkozik a 18.00 órai szentmisén. Szeretettel várjuk az édesanyákat a szerda esti misére és az azt követő közös imára!
  3. Templomunk felszentelésének 88. évfordulója lesz most pénteken. Az ünnep kapcsán jövő vasárnap két különleges szentmisére is hívjuk Testvéreinket. A Gaudete! Énekkar járvány utáni első szolgálata keretében felcsendül a párizsi Notre-Dame liturgikus zenéjéből három tétel a 10.30 órai szentmisén.
  4. Ugyancsak jövő vasárnap espereskerületi hálaadó szentmisét tartunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ajándékaiért és kegyelmeiért 19.30 órakor. Szeretettel várjuk espereskerületünk papjait, ministránsait és híveit a közös ünneplésre.
  5. Előre hirdetjük, hogy Ádám atya gyógyulásáért szentmisét ajánlunk fel október 23-án, szombaton 7.00 órakor és 24-én, vasárnap 7.30 órakor. A szombati szentmisét követően a nap 24 órájában felváltva fél-fél órát imádkozunk Ádám atyáért templomunkban, illetve otthonainkban. Aki szívesen vállal gyógyító imát, jelentkezzen az információs pultnál.
  6. Szeretettel várjuk azon felnőtt testvéreink jelentkezését, akik még nem voltak bérmálkozók vagy elsőáldozók. A felkészítési alkalmakat csütörtökönként 18.45 órától tartjuk a plébánián.
  7. Az október havi egyházfenntartás befizetésére buzdítjuk és kérjük kedves Testvéreinket a mai napon. A kijáratnál szokás szerint önkénteseink várják mindazokat, akik készpénzzel támogatják plébániánkat. Isten fizesse meg bőkezűségüket!