Hirdetéseink - 2021. 09. 19.

Évközi 25. vasárnap

  1. Tanévnyitó Veni Sancte szentmisénket ma 9.00 órakor tartjuk. Ekkor szeretnénk megünnepelni elsőáldozott gyermekeinket is, továbbá ugyanebben a szentmisében áldjuk meg a közösségvezetőket.
  2. Plébániai hittanóráink és közösségi alkalmaink holnap indulnak. Felhívjuk figyelmüket, hogy a legtöbb hittanóra és közösségi alkalom helyszíne a felújított plébánia a Váci út 34. szám alatt. Szeretettel várunk régieket és újakat egyaránt! Közösségeinkről szórólapot készítettünk, melyet az előtérből vihetnek magukkal, de tájékozódhatnak hirdetőtábláinkról vagy honlapunkról is.
  3. Külön kiemeljük, hogy a népszerű Hittan Klub új neve Együtt Jézussal Hittan Klub. Ide az ovisokat, továbbá az 1., 2. és 3. osztályos gyerekeket várjuk. Az Együtt Jézussal Hittan Klub keretében készítjük fel elsőáldozásra is a harmadikosokat. Szeretettel várunk mindenkit új időpontban, idén keddenként 16.30 órakor a plébániai közöségi teremben!
  4. A 4., 5, 6. és 7. osztályos gyerekeket szeretettel várjuk a Nagyok Klubjába csütörtökön 16.30 órakor a plébánián. A nyolcadikosokat és a gimnazistákat a bérmálási felkészítőre hívjuk. Ez csütörtökön 19.00 órakor kezdődik. Aki pedig már bérmálkozott, jöhet az Ifi hittanra szerdán 19.00 órakor.
  5. Mindazokat a felnőtteket, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni, nagy örömmel hívjuk most induló katekumen csoportunkba csütörtökön a 18.00 órai szentmise után, a plébániára.
  6. Többi felnőtt csoportunkról – a Fiatal felnőttek közösségéről, a Magnificat közösségről és a Veletek maradok közösségről – tájékozódjanak a faliújságon vagy honlapunkon. Szeretettel várjuk felnőtt testvéreinket is közösségeinkbe!
  7. Kórusaink – a Gaudete! Énekkar, a Margitos Ifjúsági Énekkar és a Schola –szeretettel várják az énekelni vágyókat próbáikra péntekenként és vasárnaponként.
  8. Szeretettel várjuk mindazokat a gyerekeket, akik szeretnének a szentmiséken ministrálni pénteken 17.00 órakor a sekrestyében.
  9. Ép testben ép lélek. Ez a jelmondata tornacsoportunknak. Aki szívesen csatlakozik, jöjjön el holnap este a 18.00 órai szentmisére, mert a torna közvetlenül a hétfő esti mise után kezdődik a hittanteremben, illetve a templomkertben.
  10. Plébániánk igyekszik minél több közösséget beindítani és fenntartani, hogy egyre több testvérünk lelki otthonra lelhessen. Kérjük, ne felejtsék el eljuttatni szeptember havi egyházfenntartásukat plébániánknak, hogy közösségi programjainkat folytatni tudjuk! Ma a szentmisék után önkénteseink a templom kijáratánál várják mindazokat, akik készpénzben fizetik az egyházfenntartást és ezzel támogatják templomunkat. Plébániánkat csak együtt tudjuk fenntartani. Számítunk Testvéreink segítségére. Isten fizesse meg jószívűségüket!