Hirdetéseink - 2021. 09. 12.

Évközi 24. vasárnap

  1. Ma érkezik Ferenc pápa Budapestre. Az ünnepi szentmisét a Hősök terén 11.30 órakor mutatja be, de előtte egy órával, 10.30 órakor a tervek szerint pápamobilról köszönti a híveket, ezért érdemes minél korábban, de legkésőbb 9.00 és 10.00 óra között megérkezni. Akinek van jegye, ne felejtse otthon! A szervezők a jegy nélkül érkezők fogadására is készülnek, szeretettel várnak mindenkit!
  2. Aki nem használ internetet és plébániánkon jelentkezett Ferenc pápa szentmiséjére, kinyomtatott jegyét ma átveheti a sekrestyében.
  3. Templomunk ma Ferenc pápa budapesti szentmiséje miatt 9.00 órakor bezár, majd 16.30 órakor nyit ki újra, hogy esti szertartásainkat megtarthassuk. A szentóra titokcserével 17.00 órakor kezdődik. Ezt követően két esti szentmisét is tartunk 18.00 és 19.30 órakor.
  4. A Baba-mama Klub nyár utáni első találkozóját már most következő szerdán, szeptember 15-én megtartja 10.00 órától, mégpedig új helyszínen, a felújított plébánia közösségi termében, a Váci út 34. szám alatt. Szeretettel várjuk az édesanyákat gyermekeikkel együtt!
  5. Előre hirdetjük, hogy a Gaudete! Énekkar már most következő pénteken, szeptember 17-én, 18.00 órakor megtartja idei első próbáját a hittanteremben. Elsősorban a szoprán és tenor szólamokba várunk alkalmas jelentkezőket.
  6. Tanévnyitó Veni Sancte szentmisénket jövő vasárnap 9.00 órakor tartjuk. Ekkor szeretnénk megünnepelni elsőáldozott gyermekeinket is, továbbá ugyanebben a szentmisében áldjuk meg a közösségvezetőket.
  7. Plébániai hittanóráink és közösségi alkalmaink idén szeptember 20-án indulnak. Szeretettel várunk régieket és újakat egyaránt! Közösségeinkről szórólapot készítettünk, melyet az előtérből vihetnek magukkal, de tájékozódhatnak hirdetőtáblánkról vagy honlapunkról is.